БРЗА И ПРОФЕСИОНАЛНА УСЛУГА

НАВРЕМЕНА ДОСТАВА

НАЈГОЛЕМ АСОРТИМАН НА ПРОИЗВОДИ

Нашата компанија

Нашата компанија Елен е формирана во 1992 година и активно се занимава повеќе од 25 години со трговија на големо и мало на производи од неколку области и категории. Компанијата во 2016 го основа својот најнов бренд Елте-Светот на алатите и започнува со сопствен увоз и дистрибуција на рачен и електричен алат на целата територија на Р.Македонија.

Фејсбук

Контакт информации

Адреса: с. Лески, Виница

Телефон 1: +(389) 070 309 062 

Телефон 2: +(389) 078 328 706

Емаил адреса: elte.elen@gmail.com